Forside

Finanselever
Er du klar til at indtage scenen som vores nye Finanselev?

Vi er på jagt efter Finanselever, der brænder for at indtage scenen og hjælpe hver enkelt dansker til at leve livet - hele livet. Det vil sige elever med X-FAKTOR, hvor summen af din personlighed og kompetencer giver et resultat udover det sædvanlige. Interesseret? Så tag fat i Camilla på cao@pfa.dk eller telefon 39 17 49 17.

I PFA ligger det os stærkt på sinde at bidrage til, at hver enkelt dansker kan leve livet - hele livet. Det er en stor opgave, idet alting er i konstant forandring. Vi både lever længere og skifter job oftere end før.

Med den massive forandring in mente er spørgsmålet nu, hvordan vi i PFA sikrer at kunne yde hver enkelt dansker den absolutte rådgivning i dag, i morgen og i fremtiden?

Det er her, du kommer ind i billedet, rådgivningstalentet med det store X. Dig, der har interesse for verden omkring dig kombineret med stor grad af selvstændighed og positiv tilgang til tingene.

 

Nadia Louise Hansen,
Finanselev i PFA's Rådgivningscenter

 

PFA’s Rådgivningscenter er vores ”unge” afdeling i PFA. Her er energi og højt humør en del af hverdagen. Vi er selvfølgelig også super professionelle, ansvarlige over for vores kunder og over for hinanden, og yder altid en fair og kompetent rådgivning. Derudover er vi ret sociale og giver gerne hinanden en ”High Five” efter en hård arbejdsdag.